Jóllét Masszázs Budapest / Well-being Massage Budapest

Jóllét mindenek előtt! / Well-being first and foremost!


Elérhető masszázsok/kezelések

Gyógymasszázs a XI. kerületben 

Itt alapvetően gyógymasszázs szolgáltatást nyújtok Önöknek (részletesen lásd az almenü pontot) teljes testre vagy testrészekre (a masszázs hosszától függően). Ez a szolgáltatás egészségpénztári keretre elszámolható!

A gyógymasszázsra is vonatkoznak azok a javallatok és ellenjavallatok, amiket a "Tanácsok" menüpontban említek. Ha vannak a birtokában, megköszönöm, ha elhozza legutolsó ortopédiai vagy reumatológiai leleteit, ambuláns lapját. Ezzel is segíti munkámat.
Ha nem rendelkezik ilyesmivel, akkor is várom természetesen! De nem vagyok orvos, tehát ha szükséges, tanácsolni fogom, hogy keressen fel egy ortopéd vagy reumatológus szakorvost.

Ezen túlmenően itt még Breuss masszázzsal; Travell- és Simons-féle Manuális Trigger- és Tenderpont Terápiával; SI-terápiával várom vendégeimet. Ezekről részletesebben az almenü pontokban olvashatnak.

Svédmasszázs a IX. kerületben

Itt klasszikus svédmasszázs kezelést és menedzsermasszázst (nyak, vállöv, hát, karok masszázsa) nyújtok, esetenként gyógyító triggerpont terápiával és SI-terápiával kiegészítve. Részletesen lásd az almenü pontokat. Ezekre is vonatkoznak mindazok a javallatok és ellenjavallatok, amiket a "Tanácsok" menüpontban említek.


© Minden jog fenntartva.