Jóllét Masszázs Budapest / Well-being Massage Budapest

Jóllét mindenek előtt! / Well-being first and foremost!


Kapcsolat/Kontakt/Contact

FIGYELEM! 
Vigyázzunk egymásra, ezért kérem, hogy mindenki csak akkor jöjjön, ha
* a masszázst megelőző két hétben nem volt külföldön és nem volt kapcsolatban ismerten COVID19 betegségben szenvedővel,
* nem érzi magát betegnek / Covid fertőzése után legalább 1 hét eltelt és
* nincsenek COVID19-cel összefüggésbe hozható tünetei,
* vagy már be van oltva és van oltási igazolványa.
* Az általános kontraindikációk most is érvényesek.

A 3. oltást is megkaptam, de továbbra is maszkban masszírozok. A maszk viselése jelenleg nem kötelező, mindenki maga dönti el, hogy viseli-e kezelés alatt vagy sem. Hason fekve nem kell viselnie már.
KÖSZÖNÖM! Várom jelentkezésüket! 

A MÓRICZ 

Nyitva tartás (ezen belül csak az előzetes bejelentkezések alapján):
Hétfő, szerda, péntek: 8-21h.
Helyszín: Budapest XI., Móricz Zsigmond körtér 2.
link:
Budapest belváros, XI. kerület, A Móricz>> (A Bookline bolt épületében.) 
Itt jellemzően gyógymasszázs szolgáltatásról szól a számla vagy a nyugta, mely akár egészségpénztári tagsággal el is számolható, ha kéri - és a számlát ennek megfelelően állítom ki.

A BAKÁTS 

Nyitva tartás (ezen belül csak az előzetes bejelentkezések alapján):
Kedd, csütörtök 8-20h. 
Helyszín: Budapest IX., Bakáts
utca 8. – link:
Budapest belváros, IX. kerület, A Bakáts>> (A Ráday-Bakáts sarkán.) 
Itt relaxációs-frissítő masszázs szolgáltatásról vagy fizikai közérzetet javító szolgáltatásról szól a számla.  

A helyszínekre mindig előzetes bejelentkezés szükséges (lehetőleg 1-2 nappal korábban), mely hétköznapokon este 18h-ig tehető meg. A többi időszakban sms vagy e-mail írható, amikre jellemzően később válaszolok. Ismeretlen külföldi és/vagy rejtett számokat nem fogadok. Külföldi hívások helyett első alkalommal a levélírás (görgessen az oldal aljára) a kapcsolatfelvétel módja és ott olyan hívószám megadása, amit WhatsAppon és/vagy Viberen el lehet érni. Várom hívását!
E-mail: info@jolletmasszazsbudapest.hu
Mobil: (+36) 304922296

Anrufe von unbekannten ausländischen u./o. geheimen Rufnummern kann ich leider nicht empfangen. Wenn Sie ausländische Rufnummer haben, schreiben Sie bitte ein E-mail zuerst (benutzen Sie einfach das E-mail-Formular hier unten, geben Sie mir eine Rufnummer die mit WhatsApp oder Viber zu erriechen ist), oder rufen Sie mich von einer offenen ungarischen Rufnummer an.

I can't pick up calls from unknown international and/or hidden phone number. If you have an international phone number, please write me an e-mail first (use the E-mail-Form here bellow and give me your number which is available on WhatsApp or Viber), or call me from a not hidden Hungarian phone number.

Ha lefoglalt időpontját mindenképpen le kell mondania, kérem, azt lehetőleg legalább 3 órával előbb telefonhívással felém is jelezni szíveskedjen. Ha nem ér el, kérem, írjon sms-t is, illetve visszahívom, amint tudom. Így tiszteljük meg egymás idejét és így adunk lehetőséget arra, hogy az esetleges várakozók időponthoz jussanak és értesíthessem őket.
Ekkor meg tudjuk beszélni az új időpontot is. Új időpontot mindig személyesen vagy szóbeli telefonbeszélgetés során fixálunk - vagy a masszázs után közvetlenül, vagy egy későbbi telefonbeszélgetés alkalmával. 

Kérem továbbá, hogy a pontos kezdés érdekében mindig minimum 5 perccel a befoglalt kezdési időpont előtt érkezzen a helyszínre.

Az első kezelés előtt szükséges átolvasnia és megbeszélnünk egy, az aktuális egészségi állapotát felmérő kérdéssort — kérem, erre is számoljon +15 perc többletidőt, amikor annak végét kalkulálja.

Köszönöm megértését és együttműködését!

Dobó Tekla - okl.gyógymasszőz (azaz gyógymasszőr hölgy) - Heilmasseurin, Massage Therapist

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.